top of page

Review concert Joanne Shaw Taylor

Last saterday Joanne had a show at De Oosterpoort in Groningen. The Dutch website 3voor12 wrote a nice review about her. You can read the whole article here: http://3voor12.vpro.nl [Dutch only]

Over schitterende vrouwen gesproken, in de foyer maakt Joanne Shaw Taylor haar opwachting. Een jongedame die menig man het hoofd op hol zal brengen; zowel met haar fraaie voorkomen als met de duizelingwekkende fratsen die ze met haar gitaar uithaalt. Het is echt een spektakel om te zien hoe Shaw Taylor de gitaar beroert en zingen blijkt ze ook nog prima te kunnen. Het hele uur lang klinkt er gejoel en gefluit door de hele zaal, maar naar het einde toe zijn zelfs de stoerste kerels er stil van. Een beetje macho kan een optreden van Shaw Taylor sowieso beter vermijden, ze zou er de vloer mee aanvegen. Het is duidelijk dat ze er plezier in heeft en er lijkt geen einde aan haar solo’s te komen. Als afsluiter speelt ze nog een nummer dat gaat over het vermoorden van je vriendje. Pure fictie natuurlijk, benadrukt ze nog maar even met een knipoog. Ja mannen, je mag dan nog zo stoer zijn, maar Joanne Shaw Taylor-stoer ga je waarschijnlijk niet worden.

[written by Yorick Altena en Jan van der Meulen]


Featured Posts

Recent Posts

Archive

Search By Tags

Er zijn nog geen tags.
bottom of page